top of page

Ångerrätt och retur

När du handlar på Korallo.se har du alltid möjlighet inom 60 dagar, från den dagen du tar emot varan, att ångra ditt köp. För att ångerrätten ska gälla måste du kontakta Korallo.se inom dessa 60 dagar. För att vara garanterad en full retur måste produkten vara i oförändrat skick, i obruten förpackning. I enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen kan man ångra köp med bruten förpackning men då har Korallo.se rätt att ta ut en avgift för eventuell värdeminskning och dra av från returbeloppet. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.
 
Gör så här vid ångrat köp: 
1. Kontakta vår kundtjänst per mail (hej@korallo.se) och uppge namn, ordernummer, vilken vara du önskar returnera och orsak till returen.

2. För att paketet ska komma fram i gott skick ber vi dig att paketera returen ordentligt. Kontakta oss om du behöver tips och råd kring packning av paketet.
 
4. Frakta paketet själv eller be Korallo.se om en retursedel. En retursedel från Korallo kostar 79 kr och levereras per mail som du angav vid köptillfället. 

5. Efter att vi har mottagit returen och bedömt skicket på varan kommer vi att återbetala dig, inom 14 dagar.
Om du använder Korallo.se retursedel kostar returfrakten 79 kr. Denna dras av från beloppet när du blir återbetalad efter godkänd retur. Du får självklart bekosta frakten själv om så önskas men ansvarar då för att paketet skall komma fram till lagret. Om paketet inte är spårbart och ej har ankommit lagret kan vi inte godkänna din retur.

Reklamation
Enligt konsumentköplagen har du som konsument 3 års reklamationsrätt. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och gäller till exempel inte vid fel som orsakas av normalt slitage. Reklamation till Korallo.se ska göras så snart felet upptäcks. Korallo.se följer Allmänna reklamationsrättens rekommendationer vid eventuell tvist. Vid godkänd reklamation står vi för kostnaden för returfrakten. Reklamerade varor skickas till Korallo.se 
Kontakta oss vid reklamation så anger vi vart paketet ska skickas. 

Byte av vara
Ta kontakt med oss på hej@korallo.se om du önskar att byta en vara så hjälper vi dig. 
Colorful Corals
bottom of page